Bedankt!!!!

Alles over Vivarium 2019, waar het forum weer zal staan met een mooie stand en een nog groter Insectenplein! Wederom in het Autotron Rosmalen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2603
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Bedankt!!!!

Bericht door Pim »

Na een viertal drukke maar gezellige dagen (en een goede nachtrust) zijn we weer terug uit Rosmalen. Net als vorig jaar hebben we genoten van het vele publiek dat bij het Insectenplein kwam kijken en informatie halen. Het was echt de moeite waard. Ook weer heel gaaf om een aantal van jullie weer te zien en een aantal leden voor het eerst te ontmoeten. Fantastisch dat er nog steeds veel mensen plezier beleven aan de keverhobby.

Heel veel dank aan de perfecte organisatie en de hulp die we van een aantal van jullie gekregen hebben. Hulp bij het opbouwen, de stand, afbreken en niet te vergeten hulp bij het aanleveren van kevers voor de grote terraria. Zonder al die hulp hadden we nooit zo'n gaaf Insectenplein kunnen neerzetten. Uiteraard ook dank aan degenen die een tafel hadden en daarmee extra glans gegeven hebben aan het Insectenplein.

Bij deze onze complimenten en grote dank aan het Vivariumteam, Ruby, Bas, Petra, Han, Tale, Ewoud, Bryan, Arthur, Raymon, Mark, Tom, Linde, Tim, Tim's moeder, Tijmen, Olaf en Jaap. Zoals jullie zien is dat een behoorlijk grote groep mensen, zonder wie het Insectenplein nooit zo geslaagd geworden was.

Ondanks dat we aan het nagenieten zijn van afgelopen weekeinde zijn we nu al weer benieuwd naar volgend jaar!
Maurice
Lamprima adolphinae
Berichten: 1450
Lid geworden op: di 28 mei 2019, 12:50

Bericht door Maurice »

Goed bezig voor onze hobby
Allemaal bedankt👍🏻
ewoud
Dynastes granti
Berichten: 445
Lid geworden op: za 17 apr 2010, 11:54

Bericht door ewoud »

Heel graag gedaan, hoewel mijn bijdrage in vergelijking met velen maar heel beperkt was. Daarom: heel veel dank aan de grondleggers van de coleoptera stand. Super hoe de boel er weer bij stond!!
Plaats reactie