Vivarium 2021 update (staat op Facebook)

Alles over Vivarium 2021 - helaas is het afgelast deze keer.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pim
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2894
Lid geworden op: wo 04 mar 2009, 16:02

Vivarium 2021 update (staat op Facebook)

Bericht door Pim »

Velen vragen zich wellicht af waarom er momenteel lang niet zoveel promotie voor Vivarium 2021 rond gaat als normaal gesproken. En waarom er nog geen kortingsbonnen in de winkels te vinden zijn. Waarom er nog geen aankondigingen van sprekers zijn en waar de standhouderslijst blijft.

De reden laat zich wellicht raden: wij zitten heel hard met onze vingers gekruist en tegelijkertijd heel hard te duimen. En ja, dan komt er verder weinig werk uit je vingers helaas.

Waarom wij dat dan doen? Omdat pas volgende week vrijdag (17 september), hopelijk/misschien/onder voorbehoud van/eventueel/wellicht er tijdens de persconferentie van onze regering een finale uitspraak uitkomt over wat evenementen vanaf 20 September te wachten staat. En OF en HOE die dan plaats zouden mogen vinden. Uiteraard is de context van die persconferentie veel groter, maar dat is waar wij vooral onze aandacht op richten, om begrijpelijke redenen.

Jullie zien wellicht kleinere evenementen onder de noemer "doorstroomevenement" wel doorgang vinden. Maar dat is voor Vivarium lastig toepasbaar. Ook zou dat presentaties/workshops/live wedstrijden en heel veel anders dat ons evenement nu net zo gaaf maakt niet mogelijk maken.

ALS volgende week vrijdag het licht dan toch echt uiteindelijk op groen gaat, dan kunnen jullie er ook op rekenen dat we snel onze vingers weer uit de knoop halen en volle kracht verder gaan met onze voorbereidingen. De stands zijn tenslotte al zo goed als uitverkocht, dus dan kan ook de standhouderslijst online. En ook zullen dan snel onze posters en flyers weer overal in iedere winkel en bij iedere vereniging te vinden zijn.

Tot het zover is: bel je baas dat je voorlopig niet kunt werken. Laat het huishouden voor wat het is. Laat alles vallen en duim met ons mee tot volgende week vrijdag!

Team Vivarium

P.S. Ok, een kleine pauze om de dieren te verzorgen is toegestaan.
Bahamut
Moderator
Berichten: 1283
Lid geworden op: ma 15 jun 2009, 03:17

Bericht door Bahamut »

Hoi Pim,

Bedankt voor jouw uitgebreide info en updates. :)
Leuk om te horen dat het er alsnog goed uitziet voor Vivarium 2021.

We kijken er alvast naar uit!

Groeten,
Tom
Plaats reactie